Kill With Hate

Kill With Hate in Terrorizer Magazine! / Kill With Hate a Terrorizer magazinban!

[hu]

A Kill With Hate zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy felkérést kapott, hogy a nagy múltú, angol Terrorizer magazin 231. januári számának CD mellékletén szerepeljen egy dallal, olyan zenekarok mellett, mint a Hatebreed és a Voivod. A szám a Servant of God, a nemrégiben megjelent Voices of Obliteration albumról, melyet a mai nap meghallgathatóvá tettünk közösségi oldalainkon is. A zenekar ezen kívül a magazin honlapján (www.terrorizer.com) is helyet kapott egy rövid interjú keretében. Továbbá a Kill With Hate a közeljövőben kétszer is hallható lesz a rádióban. Először január 28-án a Tilos Rádión a Gorezone című műsor keretein belül, majd február 11-én a rockvilág.hu rádió rockpanoráma című műsorában.

[en]

Kill With Hate is featured on the free CD of the January issue of Terrorizer magazine along with bands like Hatebreed and Voivod. The song featured on the cd is “Servant of God” from our recently released album “Voices of Obliteration”. You can listen to this song on our social sites from now on. Additionally a short interview is also featured on the magazine’s official website (www.terrorizer.com).
Furthermore Kill With Hate will have two radio interviews in the upcoming weeks. First you can hear the band at Tilos Rádió on 28th January, then at rockvilag.hu radio on 11th February.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>